Over Silvia

De YogaHoeve is in het voorjaar 2018 opgericht door Silvia de Groot.

Wie is Silvia?

Mijn naam is Silvia de Groot. In 2012 ben ik in Aarlanderveen komen wonen en gestart met het volgen van yogalessen. Naast mijn werk in de financiële sector geeft yoga mij een betere balans. De ademhalingsoefeningen en de houdingen (poses) deden en doen mij goed! Hier wilde ik graag meer over te weten komen! In de winter van 2017 ben ik naar India afgereisd en heb ik bij Arhanta Yoga Internationaal een volledige Hatha yoga docentenopleiding van 200 uur voltooid. Inmiddels heb ik een aanvullende opleiding in Yin yoga gevolgd (50 uur). In het najaar van 2018 ben ik gestart met het volgen van de bijscholingsopleiding voor Dru yoga docent. Inmiddels volg ik de 3e module en integreer ik elementen in de Milde Hatha les.


YogaHoeve Aarlanderveen & Nieuwkoop

In het voorjaar van 2018 is Silvia gestart met het geven van yogalessen.

De YogaHoeve bevindt zich in het Groene Hart, in Aarlanderveen en in Nieuwkoop.

Aarlanderveen: De binnenruimte is op de eerste verdieping. 
Nieuwkoop: vanaf juni 2019 geeft Silvia les in Nieuwkoop.
De groepen zijn kleinschallig waardoor persoonlijke aandacht voorop staat. Voor meer informatie hierover kijk onder ‘contact’.

Met Hatha yoga leer je je lichaam en ademhaling beter beheersen. Je neemt bewust tijd voor jezelf, bent meer ‘in het moment’ en je lichaam ontwikkelt meer kracht en flexibiliteit.
Bij de Yin yoga blijf je langer in de dezelfde houding, ontspan je en laat je de zwaartekracht zijn werk doen. Hiermee creër je ruimte in je bindweefsel en gewrichten.

In alle lessen staan rust en bewust tijd voor jezelf centraal.

Tot binnenkort!

Silvia de Groot